3 Ocak 2011 Pazartesi

ANADOLU HİSARINDAKİ MUHTEŞEM BALIKÇI USKUMRU'DA ERKEN YILBAŞI YEMEĞİ

Yeni yıl kutlamalarımız erken başladı.26 Aralık Pazar günü en sevdiğim balıkçı olan Anadolu Hisar'ındaki Uskumru'da bir ön yılbaşı yemeği yedik.Uskumruya beni ilk defa Özben Önal Yüksel götürmüştü,kısa sürede müdavimi oldum.Her Pazar günü ailenin İstanbul'da yaşayan tüm fertleri Uskumru'da buluşuyoruz.
 Masamızı Noel Babalar,kardan adamlarla süsledik.Erken yiyelim erken kaçalım dedik ama dörtte oturup dokuzda kalktık yine.Mezeler her zamanki gibi olağanüstüydü.Çok memnun kalktık.

                                                                    ESİN VE MELİSA

Yemekte olağan şüpheliler dışında Sermet Severöz ve Mehmet Davran vardı.Sermet Ankara'dan çok eski arkadaşımız.O da bayağı gezici bir zat olduğu için O.K dergisinde Gezenti Sermet diye bir köşe yazıyor.
Mehmet Davran nispeten yeni bir arkadaşım fakat kısa sürede çok sevdik birbirimizi.Piyasa'da (Cenk Eren'in Türkçe müzik yapan klubü)kardeşi Mert'le birlikte halkla ilişkiler yapıyorlar.İşlerinin hakkını da sonuna kadar veriyorlar.Her gittiğimizde kendimizi evimizde hissediyor ve deli gibi eğlenip masaların üstünde tepiniyoruz.


                                                           GEZENTİ SERMET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder