28 Ocak 2011 Cuma

AYŞE DENİZ BU MODA BLOGLARINA BAYILIYOR


Can Direkli'nin Blogu tam bir görsel ziyafet,bloga girince neyi okuyacağınızı,nereye bakacağınızı şaşırıyorsunuz.Trend keşfetme konusunda adeta doğuştan bir yeteneği var.Can aynı zamanda bir sosyal medya canavarı olma yolunda,kendi blogu dışında pek çok web sitesinde daha yazıyor.Ben bu yakışıklı genç adamın ciddi bir takipçisi oldum.

Can Direkli
Can Blogunda kendini şöyle anlatıyor:

20 yıllık hayatının büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirdikten sonra, babası tarafından küçük bir kasabaya taşınmak zorunda bırakılan Can Direkli, başta orada yaşadığı sıkıntıları yazmak için Kanka Nerdeyim Ben? adında bir blog açar. Zamanla ortama ayak uydurunca moda, müzik ve sanat haberleriyle sayfasına devam eder. 1 yıl süren bu sancılı köy hayatı, üniversite sınavı sonucu Yeni Yüzyıl Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'ni Tam Burslu kazanıp İstanbul'a geri dönmesiyle son bulur. Koç burcunun inadı; yükseleni olan Akrep'in de tehlikeli yanını taşır. Çıplak sesine güvenir ve şarkı söylemeden bir dakika duramaz. Seni de tadından yenmeyen blogunda ağırlamaktan mutluluk duyar, havalara uçar! :)

http://kankanerdeyimben.blogspot.com/







İnanması güç ama ModaFobik isimli blogun yazarı,Tuna Mert, henüz 16 yaşında Ankara'lı bir Lise öğrencisi.Tuna Bloguyla şimdiden basının ilgisini çekmiş durumda,Yeni Asır gazetesinde bir ropörtajı yayınlandı.Bu çocuk geleceğin trend-setter'ı olacak söylemedi demeyin.Blogu henüz tam olarak oturmamış ama o daha 16 yaşında.Bence Tuna'yı izlemeye almakta fayda var.















Hasan Koca'nın blogu da son derece renkli ve eğlenceli.Ayrıca Hasan'ın kendi tasarımlarını sattığı bir de butiği var.Hasan şöyle diyor:
Burdurda Dünyaya gelen Hasan Koca ilk öğretim hayatını Burdurda tamamladı , Liseyi Isparta Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümünde okudu. Lisede ,Sızıntılar,Yansıma ve İlk Adım adlarında 3 tane Kişisel Resim Sergisi açtı; ve bir cok yarışmada 1. 2. 3. oldu. Lisedeyken Antalyada 2 tane, 5 yılzdılı Otelin sahne ,decor, kostüm tasarımlarını yaptı ,2008 yılında Mimar Sinan Güzel sanatlar Üniversitesi Moda Tasarım ve Marmara Üniversitesi Moda Tasarım bölümünü 3. lükle kazandı, şuan Marmara Üniversitesi Moda Tasarım 3. sınıf öğrencisi;aynı zamanda Hasan Koca 20 adında bır kolleksıyonu var, Hasan Kocanın kolleksiyonu Fransız sokağında Lazy butıgue de satılmaktadır .Modanın içinde olan birinden MODA !!!......Hoşgeldiniz...


Herkese iyi takipler...







4 yorum:

  1. Aaah süper süper! :) çoook teşekkürler ne kadar da güzel yazmışsın :)

    YanıtlaSil
  2. +rep.
    benimde favorilerim

    YanıtlaSil
  3. Takip edilmek güzel bişi, tabi her ne kdar tam oturmasa da hehe, teşekkürleeeer! :))

    YanıtlaSil
  4. çok mersi, inceliğin ne kadar olduğunu görmek bu olsa gerek

    YanıtlaSil