12 Ocak 2011 Çarşamba

SU UYUR,AYŞE DENİZ UYUMAZ,ŞİŞHANEDE BİRD,SPOİL'İN AÇILIŞI,ÇAĞLA ŞİKEL'İN DOĞUMGÜNÜ


Şişhane'deki Bird'e karşı kendi kendime bir protesto yapıyordum.Sebebi ise Aliye Turagay ve Joost Rooijmans’ın ,İstanbul'da en sevdiğim yer olan Sekiz restoranı kapatıp burayı açmış olmalarıydı.Canım Sekizime nasıl kıydılar,yeni yerleri istediği kadar güzel olsun hayatta gitmem derken büyük konuşmamak gerektiğini bir kere daha anladım.

Dün gece çocukluk arkadaşım Murat Tufan'ın doğumgünüydü ,ilk önce kesinlikle dışarı çıkmak istemiyorum derken son dakikada haydi Bird'e gidelim dedi.Doğumgünü çocuğu isteyince bana da kabul etmek düştü.Rezervasyonsuz bir şekilde attık kendimizi Bird'e.

Tabii ki restoran hıncahınç doluydu fakat sağolsunlar Aliye ve Joost hemen bize bir stand kurdular.Sonra da barda ilk boşalan yere aldılar.

Joost

Nefis bir Pinot Grigio içtik,ufak tefek bir şeyler atıştırdık,Joost bize çeşitli dillerde Happy Birthday çaldı,son derece ciddi bir şekilde yemek yiyen insanların arasında deli gibi dans ettik ve hatırı sayılır bir hesap ödeyerek Bird'den çıkıp,Ayşe Kucuroğlu'nun Public'inin yerine açılan Spoil'e gitmek üzere,Sekiz kadar olmasa da,yine de bayağı hoşlandığım Bird'ü terk ederek yola çıktık.


Spoil

Spoil'i Tahsin Özlenir ve Muhittin Ülkü açtı.Açılış partisini de Serra D'autrey yaptı.Açılışta tam bir izdiham vardı,yine de ,sevgili Serra sayesinde kendimize birer şampanya edinmeyi başarıp,şöyle bir dolaştık,daha doğrusu,misafirlerle itişerek adım adım ilerledik.Görebildiğim kadarıyla Spoil Public'den çok da farklı değil,sakin bir günde yemeğe gidip size daha detaylı bilgi vereceğim.


Canım efsanem Hakan ve Serra


Spoil çok kalabalık olduğu için erken ayrılıp,rotayı Piyasa'daki Çağla Şikel'in doğumgünü partisine çevirdik.Çağla'nın doğümgününde çok fazla medyatik isim yoktu.Çağla Şikel ve Emre Altuğ,çoğunlukla yakın arkadaşlarını çağırmışlardı,fakat her zaman olduğu gibi eğlencenin dozu Piyasa'da yine doruktaydı.

Canim Mert ve Mehmet Davran kardeşlerim bizi bol bol şımarttılar.Gecenin çoğunu,Ankara'dan arkadaşlarımız,SushiCo'nun sahipleri Selim Yalın ve Atakan Kutay'la geçirdik.Doğumgünü çocuğumuz Murat Tufan Selim'in eşi Sibel Arna ile bol bol dans etti.(Bakınız:Yok böyle Dans).Biz yine her zamanki gibi masaların üzerindeydik.Keyifli bir gece oldu nitekim.

Çağla ve Hakan


Ertesi gün,yeni doğan güzel kızını mıncıllamak için, Özben Önal Yüksel'e gideceğimden geceyi kısa kestik.Onu da sonra anlatacağım,bizi takip etmeye devam edin .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder