16 Şubat 2011 Çarşamba

EDA TAŞPINAR SÜPERMARKETTE





 Longtable Süpermarket Salı gecesi partilerinin,dün geceki ev sahibi sevgili Eda'ydı,doğal olarak biz de tam kadro Süpermarketteydik.Hatta bu defa kadromuzda iki sürpriz isim de vardı.Yılmaz Morgül ve "Ayşe Deniz Geziyor" talihlisi Ezgi Eraslan.

Yılmaz Morgül'le nerede tanıştık,nasıl samimi olduk falan uzun hikaye şimdi o konuya girmeyelim,biz kendilerini pek bir sevdik ve Eda'nın süpermarket gecesine davet ettik,kendileri de bizi kırmayarak geldiler.(Gerçi, pişman mı oldular bilemiyorum ama?)

Her neyse,biz geceyi erken başlattık.Hakan,ben, eşim ve Yılmaz Morgül parti öncesi yemek yemek için Longtable'a geldiğimizde Eda ve Bora,Şebnem Seçkin ve Hakan Karadeniz ile oturmuş yemek yiyorlardı.Biz de hemen yanlarındaki masaya oturduk.Beş dakika sonra da Melisa geldi.



Biz hemen,kendimizi şaraba verdik fakat Yılmaz Morgül hiç içki içmezmiş.Bunu duyunca kendi kendime eyvah dedim,ayık kafayla bize nasıl dayanacak?Oysa hiç düşündüğüm gibi olmadı,içki içmemesine rağmen son derece eğlendi ya da son derece kibar bir beyefendi olduğu için,öyleymiş gibi yaptı :)

Biz yemeğe oturduktan kısa bir süre sonra ise en çok heyecanla beklediğim kişi olan sevgili talihlim (!) Ezgi aramıza katıldı,gelir gelmez eline tutuşturduğum kadehi büyük bir keyifle alıp ,iki dakika içerisinde Yılmaz Morgül'le sohbet etmeye başlayınca tamam dedim,Ayşe Deniz'in takipçisi de demek ki bize benziyormuş.

Ezgi Eraslan,Deniz Berdan,Melisa Çakarlar,Eda Taşpınar

Gördüğünüz gibi,Ezgi kısa bir süre içinde bize ayak uydurdu.Süpermarket'te o gece Deniz-Haluk Berdan,Indhira-Adnan Taşpınar,Nurettin Hasman,Serhat Tozar,Merve Hasman,Elif-Kerem Gönlüm ve Pascal Nouma vardı.Deniz Berdan her zamanki gibi çok şık ve çok güzeldi.Sanki Ergun Yıldız'ı da görmüş gibiyim ama gecenin ilerleyen saatlerinde olduğu için emin olamıyorum,görmemiş de olabilirim,ya da alakasız birine Ergun diye sarılıp öpmüş de olabilirim,o bölüm biraz karanlık.

Bu arada,bizim masaya katılan Basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif'e hayran oldum.Hem çok güzel hem de son derece zarif bir kız.


Hakan Erkuş,Indhira Taşpınar,Pascal Nouma

Eda'nın geceye özel hazırladığı üç kokteyl vardı.

Voguette Martini:Lychee,yasemin çayı
Ultra Chic Mojito:Ananas,adaçayı
Elizabeth Taylor Martini:Lavanta,menekşe

Yemekten sonra müzik başladı,Masalardan kalkıp standlara geçtik.Bol bol dans edip eğlendik.Yılmaz Morgül'e bayıldık.Talihlimizle kaynaştık.Hakikaten çok eğlendik.Ben lafı fazla uzatmadan sözü gecenin fotoğraflarına bırakayım.

Elif-Kerem Gönlüm,Yılmaz Morgül,Bora Kozanoğlu


Melisa Çakarlar,Yılmaz Morgül,Hakan Erkuş








1 yorum:

  1. Aslında en çok istediğim şeylerden birisi Yılmaz Morgül'le tanışmak, hatta tanışamasak bile bir röportaj yapmak, hatta bir haftalık konuk yazar olarak dergimizde misafir etmek...

    Özellikle şimdi birçok kişi geyiğe vursa da, Yılmaz Morgül aşırı bir evrim geçirip twitterda coşmuş bir insan değil. Hani karşılaştırmak çok saçma olacak ama, Nihat Doğan mesela, söylediği garip şeylerle, gülmek için okunuyor/izleniyor internet üzerinden. Yılmaz Morgül sanat backgroundı çok sağlam da olan, kibarlık abidesi bir insan ve söylediği şeyler sadece şeklen ilginç değil, felsefi olarak da ilginç.

    Neyse çok uzatmayım. Deniz hanım yine kendi tarzında çıkarımlarıyla gözlerimizi okşamış...

    YanıtlaSil