9 Şubat 2011 Çarşamba

KANYON'DA ÖZLEM SÜER EVİ,DELICIOUS SHOPPING


Bu bir Hakan Erkuş,Ayşe Deniz için bildiriyor haberidir :)

 Geçen haftanın en çok konuşulan konusu kuşkusuz ki İstanbul Fashion Week idi.Dedikodusuydu, partisiydi , eğlencesi, şıkı, rüküşüydü derken etkinlik  haftası nihayet bitti.Ya da biz öyle sanıyorduk.

 24 saat uyumayan şehir İstanbul'du, bir yer kapanırken bin yerin açıldığı şehir İstanbul'du, kazak üstüne atlet giymek bile modaydı, çünkü burası İstanbul'du.Bendeniz de, Fashion Week'in  'Cool'  ortamını fazlasıyla kapmış olmalıydım  ki, soğuk algınlığı geçirmekteydim.

Yine de ne olursa olsun, bitkinlik biter, etkinlik bitmez diye  hasta hasta yine çıktık yollara. Önce attık kendimizi Salı akşamı Kanyon'a.Bu seferki durak, Kanyon'un tam da göbeğine konuçlanmış, tasarımcı  Özlem Süer'in eviydi.

Burası, bir çeşit Pop-up mağazası,kendi deyimleriyle gerilla pazarlaması yapıyorlar.Ufacık camları, dar kapısı ve yükselen çatısı olan bu evde , sadece Özlem Süer'in cicileri sergilenip  satılmıyor aynı zamanda açıldığı günden bu yana, pek lezzetli "Delicious Shopping" etkinliğine de ev sahipliği yapılıyor.

Özlem Süer

Geçen Salı ,SushiCo ve Novo'nun sponsorluğuyla yapılan ilk lezzet partisine ne yazık ki ben yetişemedim.Neyse ki bu haftaki sponsor zaten müdavimi olduğumuz Delicatessen idi.Harika dükkanın  füme hindisi, somon patatesi, peynirleri ve tabi ki, benim kişisel  favorim olan Punch'ı derken, bana ev sıcaklığını hissettiren bu mağazaya ısınmam hiç zor olmadı.

Müzikleri Virgin Radio Dj'lerinin yaptığı etkinlik, kesinlikle kasıcı olmayan, sıcak kokteyl ortamları için birebir.Gelecek etkinlik 15 Şubat akşamı . Kanyon Özlem Süer evi, Nu Pera'dan tanıdığımız Lilbitz lezzetiyle damaklara, Virgin Radio müzik ziyafetiyle kulaklara, Süer'in harika tasarımlarıyla da gözlere hitap edecek.

Yummy yummy yummy Delicatessen food

Tek yapmanız gereken, sıkı sıkı giyinip Kanyon vadisindeki o eve kendinizi atmak.Derim ki,  Hansel ile Gratel obur değil de, birer moda arsızı olsaydı, kesinlikle bu evden bir ısırık almak isterlerdi, neyse ki bu evde oburlar da düşünülmüş hehehehe...

HAKAN ERKUŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder