20 Ocak 2011 Perşembe

ANADOLU HİSARINDA BİR BUTİK PASTACI "HAPPY CAKING"





Happy Caking ile ilk tanışmam sevgili kuzenim Ayca Tarhan'ın Baby Shower partisinde oldu.Ayca'nın bebek geliyor partisini hazırlama şansı bana düşünce civarda butik pastacı aradım ve Anadolu Hisarın'da 3M Migros'un arkasında Happy Caking'i buldum.O gün bugündür kendileriyle aşk yaşarız.Bir de Acarkent'in içinde yeni şube açtılar aşkımız iyice perçinlendi.


Baby Shower soframız


Sayısız kuzen,sonsuz arkadaş ve arka arkaya doğurulmuş üç tane çocuk olunca kutlayacak pek çok gün oluyor.(Bakınız:We are not alcaholics we just have a lot of things to celebrate)

Happy Caking'ciler hem son derece yaratıcı hem de sizi çok iyi dinleyip tam istediğiniz pastayı yaratabiliyorlar.Pastaların dışında yan ürünler de son derece lezzetli.

En sevdiklerim ,pastırmalı,dana jambonlu,mantarlı kişler,pesto soslu minik tuzlular,armutlu-cevizli tart.Happy Caking butik çalıştığı için her şeyi bir kaç gün önceden sipariş vermek gerekiyor.Teslimatı istediğiniz yere kendileri yapıyorlar.
Melisa'nın Pastası




Bu güne kadar Happy Caking'den pek çok pasta sipariş ettim ,bizi hiç hayal kırıklığına uğratmadılar.Fakat en komiği,sevgili arkadaşım Melisa Çakarlar'ın 35.Doğumgünü partisi için yaptırdığım yukarıdaki pastaydı herhalde.Neden derseniz,Melisa pembeden,kalpten,ciciden biciden hiç hoşlanmaz,ben bilerek pastanın her yerine kalpler koydurtmakla kalmayıp,bazı kurabiyeleri bir de Hello Kitty'li yaptırmıştım.

Gecenin sonunda sürpriz pasta gelince Melisa ,"Denizzz bu ne , inanmıyorum , sağol valla beni pek iyi tanıyormuşsun" diye bağırırken , ben herkese aslında Melisa'nın en sevdiği şeyin Hello Kitty olduğunu anlatıyordum.




El Beso'da kutladığımız doğumgününden bir enstantane



Sonuçta, herkes pastadan memnun kalmıştı.Happy Caking'i özel gün kutlamalarınız için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

















1 yorum:

  1. as l told u before u do always the best.... ümit karaca

    YanıtlaSil