31 Ocak 2011 Pazartesi

AYŞE DENİZ, BİR TALİHLİ (!) TAKİPÇİSİNİ GEZMEYE GÖTÜRÜYOR


"Eeee hep siz geziyorsunuz biz de sadece okuyoruz nereye kadar ?" dediniz.Çok da doğru söylediniz.Buyurun o zaman size bir promosyon.Ayşe Deniz ve Hakan Erkuş cesur  bir takipçilerine Biber üstü Bird üstü Piyasa yaptırıyor.(Biber'de drink,Bird'de yemek,Piyasa'da kopma)

Bu çatlaklar nasıl eğleniyor,anlattıklarının aslı astarı var mı diyorsanız,bu kadar da olmaz atıyorlar diyorsanız,ya da sadece bizimle bir gece takılmak istiyorsanız.Doğru blogdasınız.

Bütün yapmanız gereken " Ayşe Deniz Geziyor'u takip ediyorum çünkü ....." cümlesini tamamlamak.En sevdiğimiz cümleyi yazan kazanacak.(Ya da kaybedecek , bilemiyorum )

Yarışmamıza katılabilmeniz için gereken tek şey Blogumuza üye olmak ve aşağıdaki yorumlar kısmına AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ ..... demek.
Sonuçlar 10 gün sonra.Gezmeye hazır mısınız?

25 yorum:

  1. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ inanılmaz eglenceli..

    Azat Buzat

    YanıtlaSil
  2. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ bu blog sayesinde good old Germany'da yasamaya mahkum olsamda, istanbul'da olmadan istanbulu geziyorum.

    YanıtlaSil
  3. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ;
    1 an bile olsa günün stresinin dışına çıkartıyor beni bu hedonist bakış açısı... ;)

    YanıtlaSil
  4. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ;kalitenin kokusunu uzakta aramaya son verdi,farkı fark ettirdi...

    YanıtlaSil
  5. I follow AYŞE DENİZ because I am a stalker, niarK niarK niarK :)

    YanıtlaSil
  6. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ eğlenmeyi benim kadar iyi bilen bi onlar var!

    YanıtlaSil
  7. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ;kendim geziyor gibi eğlenip hayal kuruyorum:)

    YanıtlaSil
  8. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ bende bilmiyorum:))))))))))

    YanıtlaSil
  9. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ aslında ben Onur Baştürkün yazısında görüp kimmiş bu diye baktım aslında takip değil merak benimki..ama açık açık kıskandım....hemmenn ev ödevi:Ayşeyi takip et

    YanıtlaSil
  10. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ o da benim gibi yerinde duramayan bir deli

    YanıtlaSil
  11. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ,aslında Ayşe Deniz'i Ankarada yaşadığım sürece dinlediğin manımdan beri biliyorum.İstanbul'a yerleştikten sonra da pek çok sosyal medya platformunda takip ettim.Zamanla arkadaşlarımın arkadaşı olduğunu ve herkesin ballandıra ballandıra anlattığı kadar eğlenceli bi kadın olup nasıl başardığını içten içe merak ettim.İnsanoğlu merakına gem vuramıyor.Sen tanımadığın etmediğin kadını yıllarca takip et.Belki de kendi geleceğimizi merak ettiğimizden,belki çok özendiğimizden,belki de sadece okurken eğlendiğimizden blogu takip edioruz,bilen yok.Bildiğimiz şey, bu kadın net arkadaş,alengiri yok,arkadaşımın mekanını azcık tanıtayım iki güzel kelam yazayım derdi yok, (bu arada evli ve cocuklu falan olmasına ayrıca şaşkınlık yaşadım),İstanbul'a ilk geldiimde,daha sonradan yurtdışından gelen arkadaşlarımla nereye gideyim diye düşündüğümde bi açıp okuduğum,bazen cok güldüğüm,esasında gerçekten nevi şahsına münhasır bulduğum bi kadın.Öyle ahım şahım güzel değil ama çekici,fazlasıyla net ama bunu gözüme sokmuyor, bi çocuk vardı mekanda adı ferruhmuş ağlayıp duruodu die anlatıo ama aylardır medyayı meşgul eden ferruh taşdemir olduğuyla ilgilenmiyor mesela.Aysedenizgeziyor.blogspot u takip ediyorum cünkü seviorum bu kadının dobralığını,enerjisini ve insan-durum sarraflığını.Şu konuda ne der? bu durumun esası nedir? onu nasıl yapmalı? buna ne demeli hepsini sorasım geliyor bazen.
    İşte bu yüzden

    YanıtlaSil
  12. AYŞE DENİZ GEZİYOR'U TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ,Benim için Yaz aylarinda cesme plajlarinin gunesi! Kis aylarinda istanbul gecelerinin ay isigi!

    YanıtlaSil
  13. ayşe deniz bence minikisunique gezmeye götür. senı tam anlatmış...

    özben

    YanıtlaSil
  14. Pek sevgili Özben hanım,görüşlerinize tamamen katılıyorum efendim,acaba o gece siz de bize katılır mısınız?

    YanıtlaSil
  15. ahhhh minnoşlar bence beni de alın oradan oraya savurun. içelim, eğlenelim Özben'cim de gelsin... start the party! diyelim..
    YK

    YanıtlaSil
  16. Madilik yapmıyalım pek saygıdeğer YK.Ayrıca eğer isterseniz Ayşe Deniz sizi 7-24 gezdirir bunu da biliyorsunuz.
    Gerçi bildiğim kadarıyla sizin gezmek için Ayşe Deniz'e de pek ihtiyacınız yok.

    YanıtlaSil
  17. Ayşe Deniz'i takip ed,yorum çünkü takip etmezsem ceza veriyor. Tek ayak üstünde köşede duruyorum, cetvelle elime vuruyor, ağzıme biber sürüyor, konuşmayan tavus kuşunu tersten okutuyor.
    Sıkıysa takip etmeyeyim.

    camio

    YanıtlaSil
  18. Camio'nun başına gelenlere de bakın :)))

    YanıtlaSil
  19. ayşe denizi takip ediyorum çünkü ayşe deniz ayşe denizdir.

    YanıtlaSil
  20. ayşe denizi takip ediyorum çünkü hadi kalk gel dese izmirden kalkıp gelecek kadar kışkırtıcı...
    hep eğlen çok eğlen :)))

    pınar

    YanıtlaSil
  21. yorum üstüne yorum olan blogları takip etmeyi özlemişim. bu yüzden ayşedenizgeziyor'u takip ediyorum.

    ayrıca ankette promosyon istemiyoruz şıkkını seçerek alçak gönüllük yaptım ama hakan erkuş torpili geçerli oluyorsa promosyon istiyorum :) çok eğleniyorsunuz keza.

    YanıtlaSil
  22. ayşe denizi takip ed(emi)iyorum çünkü bilmiyordum kampanya açmış ordan ögrendim. yeni internetim olduda.pedal gücüylede çalişsa da ite kaka baglanabiliyorum internete.bakarsın tutar elimden de gezdirir yaşamım boyunca görmedigim belkide hiç göremeyecegim şeyleri gösterir. harun.

    YanıtlaSil
  23. Harun hiç bir bilgi bırakmamışsın sana ulaşamıyorum bana adenizyurdakul@hotmail.com'dan e-mail atıp bir telefon numarası bırakır mısın?

    YanıtlaSil
  24. ayşe denizi takip ediyorum kimene ayolllll :))

    YanıtlaSil